keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Kimin Blogi karkki!

Kimin blogissa on jaossa blogikarkkia! Ja upeaa sellaista onkin. Käy kommentoimassa ja kerro mikä on lempi leimailu tavarasi. Osallistumis aikaa on 15.3 asti.

sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Magnolia Vs Stampavie #17

Pitkästä aikaa tein kortin Magnolia Vs Stampavie haasteeseen. Tämän viikon haasteen oli laatinut Carla.


This is my entry for this weeks Magnolia Vs Stampavie challenge.

'

Blogi karkkia Stephin blogissa

Stephillä on jaossa blogi karkkia!

Steph has some delicious blog candy!


Mojo Monday 76

Tämä on ensimmäinen kerta kun otan osaa tähän haasteeseen. Eksyin heidän sivuilleen ja ihastuin tähän malliin niin kovasti, että täytyi tehdä kortti. Kortti on tarkoitettu tyttö vauvalle. Vähän myöhäiseksi tämä osallistumiseni nyt jää, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai mitä?

This is the first time that I take part in this challenge. I found this challenge blog few days ago and really liked this sketch. This is a card to a newborn baby girl.

Mojo Monday

lauantai 7. maaliskuuta 2009

Kortteja 30-v miehelle

Tätini pyyti minua tekemään 30-v miehelle synttäri kortin. Tein hänella kaksi korttia, joista hän voi valita mieluisemman.

Molemmat kortit ovat 3D kortteja. Tähäntarkoitukseen sopivaa leimakuvaa minulta kun ei tähän hätään löytynyt.

Auto kortin ideana oli, että auto liikkuu tiellä ja kuu paistaa takavasemmalla. En tiedä tulkitsevatko muut teokseni näin, mutta sellainen oli kovasti pyrkimyksenä.

Naiskortti ei taida jättää mitään tulkinnan varaiseksi.


Kuten korteista näkyy, ostin itselleni uuden askartelu värkin vieraillessani tänään Veljekset Keskisen ostosparatiisissa. Jollei kuvista ole jo selvinnyt niin vempelehän on Fiskarssin boordilävistäjä mallia lace! On sitten vimpanpäälle mukava laite tuo lävistäjä! Minä ihastuin ikihyvikseni ( Niin kuin ei varmaan ole, jo tullut kuvista selville). Ainoa moka minulla kävi, kun aloin innoissani kotiapäästyä konetta testailemaan, niin pahvilla tietenkin ekaksi! Vasta kokeilun jälkeen lueskelin ohjevihkosta ja siellähän sanottiin, että ei yli 130g papereille........Nopeudesta taas sakotetaan! Kannattais vissiin joskus ees tutkia ennen kuin hutkii!

Keskiseltä tarttui mukaani myös pieni kulmaleimasin setti, jonka yhtä leimasinta jo testailinkin leidi kortin kulmiin.

perjantai 6. maaliskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #47

Tässä on tämänkertainen osallistumiseni Jehkotar Cardchallenge haasteeseen. Tämän viikkoisen haasteen oli suunnitellut Jehkotar. Haaste oli tälläkertaa kirjallinen ja kuului niin, että tämänviikkoisessa kortissa täytyi käyttää pitsiä.

Kuinkas ollakkaan. Kerrankin minulla kävi tuuri. Olin eilen tehnyt kortin, jossa käytin pitsiä. En ollut sitä kerennyt vielä blogiini laittaa, joten toimikoon se tämän viikon osallistumisenani.

Minulle on tullut jonkin lainen kriisi liittyen korttien tekoon. Olen aina tehnyt aikaslailla pelkistettyjä ja yksinkertaisia kortteja, ja nyt on alkanut tuntumaan, että haluaisin saada kortteihini enemmän "näköä". Tämä on siis ensimmäinen "kriisi" korttini, jossa on joka sivulla tavaraa ja kannessakin monta kerrosta.


tiistai 3. maaliskuuta 2009

Jehkotar CardChallenge #46

Pitkästä aikaa sain itsestäni sen verran irti, että osallistun Jehkotar CardChallengeen kortilla joka on ainut jonka hiihtolomalla sain aikaiseksi! Ja kaiken hyvän lisäksi vasta hiihtolomaviikon sunnuntaina! Tämän viikkoisen haasteen on laatinut Maaret. Mukavan haasteen Maaret onkin laatinut. Tämä on minulle sopiva. Tarpeeksi yksinkertainen.

Eli tässä on siis korttini haasteeseen. Onhan tuo yksinkertainen, mutta eikö se saa ollakin jos kortin tekijäkin on yksinkertainen?

maanantai 2. maaliskuuta 2009

Ohi on!

Ohi on siis helmikuun kestänyt ostolakko sekä hiihtoloma. Toisesta voi olla onnellinen, mutta tuo hiihtoloma juttu ei kylläkauheasti naurata. Tarkoituksena kun on vielä tänään mennä iltavuoroon töihin. No kait se klo. 23.00 nopeeasti tulee, että pääsee kotiin.

Ostolakko piti kiitettävän hyvin! En sortunut muutakuin vasta viimeisenä päivänä ja senkin vähän niinkuin pakon edestä. 1.3 sitten tilailtiinkin tyttöjen kanssa vaikka mistä ja vaikka mitä. Nyt päätin sitten taas, että koetan olla tässä vähänaikaa matalalla profiililla. Mutta huom! koetan. Ylpeä kyllä itsestäni olen, että tuo lakko kesti näinkin hyivin. No helpotuksena tietysti oli se, että lakko kuuksi valitsin vuoden lyhimmän kuukauden, mutta ei anneta sen latistaa ylpeyttä.