maanantai 27. heinäkuuta 2009

CD kortteja

Viimeisestä päivityksestä onkin kulunut jo tovi! Kortteja on tullut väkerrettyä, mutta niiden kuvaaminen ja varsinkin kuvien tänne laittaminen on tökkinyt ja pahasti. En ole mikään mestari valokuvaaja, enkä näin ollen kauheasti siitä hommasta pidäkään. Tästä syystä tuppaa tuo valmiiden korttien kuvaaminen jääsä useasti tekemättä. Varsinkin tuo ylioppilas ja rippikortti sesonki oli kiireinen ja kortit tuppasivat katoamaan ennen kuin niitä edes kerkesi kuvata. Mutt anyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja kuvattua ison joukon tekemiäni kortteja joita voin sitten pikkuhiljaa tänne päivitellä.

Ensin esittelyyn pääsevät tekemäni CD-kortit. Molemmat ovat hyvin yksinkertaisia. Tuo ruusukortti jäi ehkä liiankin yksinkertaiseksi. Kulmiin olisi voinut laittaa vaikka ääriviivatarrat, mutta kun sitä ei sillähetkellä hoksannut niin tulos oli tällainen.
Kesälomaakaan ei ole enää kuin viikko jäljellä, no onneksi perjantaina pääsee humputtelemaan Seinäjoelle Taitopuoti Paperinauhan myymälän avajaisiin ja kortti kurssille! Ihanaa päästä tapaamaan samanhenkisiä ihmisiä ja toivottavasti oppimaan kaikkea uutta!

1 kommentti:

Leanne kirjoitti...

This is really pretty!

Thank you for entering my Gorjuss Girls blog candy - good luck!

Hugs
Leanne
xx