sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Muutama Räjähtävä laatikko!

Tässä on muutama räjähtävä laatikko, jonka olen saanut aikaiseksi. Ensimmäinen laatikko on harjoitus kappaleeni ja tein sen koirastamme Ellasta. Olen kyllä tykästynyt näiden laatikoiden tekoon. Ja kun vielä löysin tästä blogista todella hyvin tehdyt ohjeet, niin mikäs näitä on tehdessä.

Here are a few Exploding boxes that I made. This firs one is my practice piece and I made it of our dog, Ella. I truly like making these boxes. And I foud very clear instructions in here.
Sisustan koristelin Ellan kuvilla ja ystävän sizzixillä stanssatuilla kirjaimilla. Laatikon keskustaan jouduin laittamaan kuvan, kun perheemme miespuolinen henkilö loukkaantui kun hän ei ollut päässyt laatikon sivuille! No hänen ja Ellan kuvan lisäsin sitten aitiopaikalle tuohon keskelle!


Tämä toinen laatikko matkasi ystävälle syntymäpäivälahjaksi.

This other one I gave to my dear friend as a birthday present.Ideanani oli kerätä asioita jotka ovat tapahtuneet hänen syntymä vuonnaan ja laittaa tärkeimpiä asioita laatikon sivuille. Tekstit kirjoitin tietokoneella ja tulostin akvarellipaperille. Sitten revin tekstit irti ja laitoin mustetta reunoille ja liimasin kiinni laatikkoon. Laatikon keskelle tein "salaluukun" jonka saa avata vasta kun muu laatikko on luettu läpi. Tämä oli kyllä hauska projekti toteuttaa!

The ide behind this box was to gather things that have happened in the year that my friend was born and put the most important tings in this box. I printed pictures from the internet and put some writing to explane the meanings of those pictures.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oh what fabulous exploding boxes, they look wonderful. such a lot of work. hugs Rachxx

krista kirjoitti...

Oi kuinka hauska idea ja mielettömän kaunis toteutus! Tämä täytyy laittaa muistiin ja toteuttaa, jahka aikaa löytyy.

wiiks kirjoitti...

Nuo tildapaperit näyttää hyvältä. ne punaset on pikkasen liian räikeitä, ruskeat sopii paljon paremmin...

Bev kirjoitti...

Wow, these boxes are fabulous! x