tiistai 28. huhtikuuta 2009

Tampereen blogitapaaminen 25.4

Tämä postaus on nyt kyllä vähän myöhässä....tiedetään...tiedetään...! Jotenkin on ollut niin kauhean saamaton olo tässä muutamana päivänä. Ei ole kerennyt muuta tekemään kuin leikkimään :). Syy selviää seuraavassa postauksessa.

Eli siis Lauantai aamuna lähdin ajelemaan kohti Ylöjärveä pienoinen jännityksen tunne rinnassa, olihan tämä ensimmäinen blogitapaaminen johon olin aikeissa osallistua ja kaiken kukkuraksi kaikki tapaamiseen tulevat olivat minulle vieraita.

Matka paikalle sujui muuten hyvin, mutta Yläjärven päässä seikkailin varmaan puolituntia ennen kuin löysin Julkujärven Seurakuntatalolle, johon Merja ja Pammu olivat blogitapaamisen järjestäneet. Paikalla olikin jo suuri joukko osallistujia sekä muun muassa Heinikan Heini, joka oli tuonut mukanaan autolastillisen tavaraa myyntiin. Myös Taavalla oli Sinellin tavaroita myytävänä.

Tapaamisessa sai siis tehdä ostoksia, leimailla ja jokainen teki myös yllätyskuoresta löytyvistä materiaaleista kortin. Niin ja mikä tärkeimtä tapaamisessa tutustui ihaniin ihmisiin ja sai vaihtaa ajatuksia toisten askartelijoiden kanssa. Myös erilaisia demoja oli mukava katsoa, niistä opin valtavan paljon uutta aisaa.

Tässä on muutama kuva jotka nappasin tapaamisessa.

Päivä oli todella mukava ja järjestämisestä suunnattoman suuri kiitos Merjalle ja Pammulle! Tapaamisesta sai paljon ideoita joita on mukava täällä kotona koettaa toteuttaa!

Ei kommentteja: